Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

10 Συμβουλές για Καλύτερο Σεξ

10.Κάλυψέ της τα μάτια

Η ερωτική απόλαυση έχει πολλές διαστάσεις, αλλά το πιο διεγερτικό όργανο είναι ο εγκέφαλός μας. Όταν ένα αισθητήριο όργανο δεχτεί ένα ερέθισμα, μέσω του εγκεφάλου, οι υπόλοιπες αισθήσεις ακολουθούν. Για παράδειγμα, ένα τυφλό άτομο έχει πιο ανεπτυγμένες τις υπόλοιπες αισθήσεις (ακοή, όσφρηση και αφή).
Καλύπτοντας τα μάτια της συντρόφου σας αυξάνεται την αισθητηριακή της αντίληψη. Δεν γνωρίζει που βρίσκεστε και τι πρόκειται να κάνετε. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί προσμονή για καλύτερο σεξ(κοινώς την ανάβετε!). Ανάψτε την ερεθίζοντας τις αισθήσεις της π.χ. ...

με ένα φτερό ή με τη γλώσσα σας. Αρχίστε απαλά καθώς αυτό ερεθίζει τις νευρικές της απολήξεις και τις κάνει ακόμα πιο ευαίσθητες. Προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί από ένα σημείο και μετά οι νευρικές απολήξεις παύουν να στέλνουν ερεθίσματα και χάνεται η αίσθηση.

9.Καθοδήγησέ την

Μετά από λίγο καιρό μπορεί να φτάσεις να πιστεύεις ότι ικανοποιείς πλήρως τη σύντροφό σου αλλά αυτό σπάνια αληθεύει. Πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει και κάτι άλλο που θα μπορούσες να κάνεις με διαφορετικό τρόπο. Συζητήστε τι σας αρέσει και τι θα θέλατε να δοκιμάσετε και αφού αποφασίσετε κάντε το πράξη!
Δείτε Πως το Κάνουν οι Επαγγελματίες!!!

8.Μασάζ

Το αισθησιακό άγγιγμα είναι από τα πιο χαλαρωτικά και ερωτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου. Τα σώματά μας πάντα είναι σφιγμένα σε ορισμένες περιοχές. Αυτό εμποδίζει το σώμα να χαλαρώσει και να απελευθερώσει όλη την ερωτική του ενέργεια.
Ένα χαλαρωτικό αισθησιακό μασάζ μπορεί να απελευθερώσει το σώμα και να στρώσει το δρόμο για μερικούς πολύ έντονους οργασμούς και εν τέλει καλύτερο σεξ. Προσοχή όμως, το μασάζ θα πρέπει να είναι μεν χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα αισθησιακό, δεν θέλετε να την πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι!

7.Υποδυθείτε ρόλους

Το να υποδυθείς ένα ρόλο για μερικούς ανθρώπους είναι πολύ εύκολο. Παρόλα αυτά έχει το πλεονέκτημα ότι έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριφερθείτε διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Το να υποδύεσαι ένα ρόλο κατά την ερωτική πράξη είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να προσφέρεις στη σύντροφό σου μερικές διαφορετικές απολαύσεις και να δοκιμάσεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει. Το παίξιμο ρόλων είναι ότι πρέπει για να διασκεδάσεις με τη σύντροφό σου και να κάνεις καλύτερο σεξ. Συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που υποδύεται επειδή  το απολαμβάνει περισσότερο και έχει και τα μέσα (ρούχα, μακιγιάζ κ.τ.λ.)
Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή αλλά όλες τους ανήκουν σε μία από τις 12 Κατηγορίες Γυναικών!

6.Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας

Το να μοιράζεστε τις φαντασιώσεις σας είναι ένα πολύ ωραίο ερωτικό παιχνίδι. Αυξάνει την επικοινωνία με τη σύντροφό σας το οποίο είναι πολύ σημαντικό και σας βοηθάει να τη γνωρίσετε καλύτερα και να κάνετε καλύτερο σεξ. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα σας πει αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτή. Μην το χοντρύνετε όμως, ξεκινήστε με αθώες φαντασιώσεις και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να διεγείρετε τη σύντροφό σας.

5.Παίξτε παιχνίδια

Διαλέξτε ένα παιχνίδι, π.χ. στριπ ποκερ και παίξτε με τη σύντροφό σας. μπορεί να φαίνεται αφελές αλλά είναι ένας τέλειος τρόπος να γδυθείτε. Όταν μείνετε γυμνοί μπορείτε να διαλέξετε ότι αυτός που νικάει επιλέγει τι θα του κάνει ο άλλος. Μπορείτε να παίξετε διάφορα παιχνίδια αρκεί να έχουν νικητή και χαμένο. Το καλό με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε από τον άλλο όταν χάσει να σας κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ή που ντρεπόταν να κάνει.

4.Μιλήστε βρώμικα

Τα βρομόλογα ανάβουν τους ανθρώπους εδώ και χιλιετίες και θα συνεχίσουν να το κάνουν επειδή έχουν και που δεν έχει το σεξ: λέξεις. Επειδή ο εγκέφαλος είναι το πιο ερωτικό όργανο αντιδρούμε στις λέξεις αυτόματα ειδικά όταν ακούμε το όνομά μας. Οι λέξεις ξυπνούν συναισθήματα, αισθήσεις και αυξάνουν τη ροή του αίματος, ανάλογα με τη θεματολογία. Τα βρομόλογα επιδρούν καλύτερα στις γυναίκες αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε γιατί μπορεί να προκαλέσετε γέλια στη σύντροφό σας.

3.Δοκιμάστε καινούργιες στάσεις

Ξέρετε τι να κάνετε για να την φέρετε σε οργασμό. Είναι λογικό να χρησιμοποιείτε συνεχώς την ίδια τεχνική αφού φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα  πρέπει να δοκιμάσετε καινούργιες στάσεις για ποικιλία. θυμηθείτε ότι τις νέες στάσεις πρέπ ινα τις δοκιμάσετε όταν είναι πολύ ερεθισμένη. Δεν υπάρχουν όρια στο σεξ, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ανακαλύψτε νέες απολαύσεις. Αλλάζοντας τον χώρο που κάνετε σεξ μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη στάση, οπότε δοκιμάστε το κι αυτό.

2.Βάλτε δαχτυλίδι

Τα δαχτυλίδια μειώνουν την έξοδο του αίματος από το πέος με αποτέλεσμα η στύση σας να είναι πιο σκληρή και να διαρκεί περισσότερο.

1.Δοκιμάστε καινούργιες τοποθεσίες

Το σεξ σε καινούργιες τοποθεσίες είναι από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Μπορείτε να οδηγήσετε κάπου όπου να μπορείτε να κάνετε παιχνίδι. Δοκιμάστε να το κάνετε σε ένα δημόσιο χώρο που να μην έχει ρίσκο να σας δουν, ή απλά σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας ή του σπιτιού ενός φίλου σας. Υπάρχουν χιλιάδες μέρη που μπορείτε να κάνετε σεξ εκτός από το δωμάτιό του σπιτιού σας!

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου