Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Πως θα Βρω Γκόμενα!

Ο καθένας μπορεί να βρει γκόμενα, και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποφασίσεις αν πραγματικά είσαι διατεθειμένος να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για να πετύχεις το σκοπό σου.
Πάρε χαρτί και γράφε λοιπόν!

Περιποιήσου τον εαυτό σου!



Όταν μένεις καιρό χωρίς γυναίκα μπορεί να απογοητευτείς και να συμβιβαστείς με την ιδέα πως δεν πρόκειται να βρεις γκόμενα ποτέ. Αυτή η σκέψη μπορεί να σε κάνει να αφήσεις τον εαυτό σου απεριποίητο. Όταν θες να βρεις γκόμενα πρέπει πάντα να φροντίζεις να είσαι στην τρίχα! Κούρευε τα μαλλιά σου τακτικά. Φρόντισε να είσαι πάντα καλοχτενισμένος όταν βγαίνεις βόλτα. Τα ρούχα σου πρέπει να είναι πάντα καθαρά και σιδερωμένα και αν μπορείς ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα που να σε κολακεύουν. Αν δεν έχεις γούστο μην διαλέγεις μόνος τα ρούχα που θα αγοράσεις, ζήτα τη βοήθεια μιας γνωστής σου, οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλύτερα να σου πουν αν σου πηγαίνει κάτι! Αγόρασε ένα επώνυμο άρωμα και φόρα το πάντα όταν βγαίνεις. Να είσαι πάντα ξυρισμένος ή αν έχεις γένια να είναι περιποιημένα. Κράτα τα νύχια σου κομμένα και καθαρά. Έχε πάντα μαζί σου μέντες για την αναπνοή. Με λίγα λόγια αντιμετώπισε την κάθε έξοδο σαν να πηγαίνεις στο γάμο σου!

Άλλαξε στέκια

Πηγαίνεις στα ίδια μαγαζιά συνέχεια και τίποτα καλό δεν έχει συμβεί! Μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις να πας κάπου διαφορετικά; Αν είσαι θαμώνας σε ένα μαγαζί το πιθανότερο είναι να σε έχουν μάθει οι υπόλοιποι θαμώνες και να είναι προκατειλημμένοι μαζί σου. Πηγαίνοντας σε ένα νέο μαγαζί θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή και να κάνεις καλή εντύπωση στους θαμώνες. Εννοείται ότι θα πρέπει να διαλέξεις ένα μαγαζί στο οποίο να συχνάζουν και μερικές ελεύθερες γυναίκες, μην είναι Κ.Ψ.Μ. ούτε και ερωτική φωλίτσα τίγκα στα ζευγαράκια! Να είσαι ευγενικός και μην την πέφτεις ποτέ στις σερβιτόρες!!!

Άλλαξε παρέες

Αυτό είναι αρκετά δύσκολο αλλά πρέπει να το κάνεις ειδικά αν η παρέα σου είναι γεμάτη μπακούρηδες. Η μπακοκουροπαρέα σε τραβάει κάτω και δεν σε αφήνει να προκόψεις. Είναι όπως όταν είσαι φαντάρος και βγαίνεις μπουλούκι με τους υπόλοιπους φαντάρους: όσο ωραίος και να είσαι δεν έχεις καμία ελπίδα! Τώρα αν όλοι οι γνωστοί σου είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα θα πρέπει να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Πως όμως;

Βρες ένα χόμπι με προοπτικές

Σκέψου το λίγο: αν το μοναδικό σου χόμπι είναι το dungeons & dragons οι πιθανότητες να γνωρίσεις γκόμενες είναι πολύ μικρές διότι οι γυναίκες που ασχολούνται με αυτό είναι ελάχιστες αλλά κυρίως επειδή αυτή η ενασχόληση σου βάζει μια μεγάλη ταμπέλα (σε tag-άρει) που γράφει ότι κατοικείς στην οδό Απηδήτου & Απάρτου γωνία! Θέλεις ένα ψαρωτικό χόμπι που να μπορεί να σε φέρει σε έμμεση επαφή, αν όχι άμεση, με γυναίκες. θα μπορούσες να μάθεις να παίζεις κιθάρα σε ένα ωδείο, να γραφτείς σε μια αθλητική ομάδα. Αν είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία μπορείς να γραφτείς σε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Δεν συστήνω γυμναστήριο γιατί είναι πολύ κάρφωμα και μετράει μόνο η εμφάνιση, άσε που θα έχεις τρελό ανταγωνισμό. Θες να ασχοληθείς με κάτι που να σε κάνει να φαίνεσαι μούρη και να σε βάλει στους σωστούς κύκλους.

Βρες την κατηγορία σου

Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για το Champions League. Κάποιοι πρέπει να παίξουμε στις μικρές κατηγορίες. θα πρέπει να βρεις ποια είναι η δικιά σου κατηγορία ώστε να μπορείς να αγωνιστείς με αξιώσεις. Μην στοχεύεις παραπάνω απ” όσο μπορείς. Η ζωή δεν είναι τηλεοπτική σειρά: αν ζεις στο Μπουρνάζι δεν θα βρεις γκόμενα στη Φιλοθέη.

Δείξε αυτοπεποίθηση

Έχεις παρατηρήσει πως όταν είσαι μπακούρης δεν σε κοιτάζει καμία; Παρατήρησες πόσο διαφορετικά σε κοιτάζουν όλες όταν έχεις γκόμενα; Και δεν μιλάω όταν έχεις την γκόμενα δίπλα σου ή όταν ξέρουν ότι έχεις σχέση. Εννοώ τον τρόπο που σε κοιτάζουν οι γυναίκες που δεν το ξέρουν ότι έχεις σχέση! Γυναικεία διαίσθηση; Μπούρδες! Καμία διαίσθηση, απλά όταν έχεις γκόμενα έχεις διαφορετική στάση: δεν ψάχνεις πλέον για γκόμενα- είσαι χορτάτος, είσαι επιτυχημένος ερωτικά και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση! Αυτή την αυτοπεποίθηση βλέπουν πάνω σου και σε βρίσκουν ελκυστικό. θα πρέπει να δείχνεις την ίδια αυτοπεποίθηση και όταν είσαι solo, να μην καταλαβαίνουν ότι είσαι στο ψάξιμο. Με μέτρο όμως, μην σε περάσουν για ψώνιο!

Να είσαι αυθεντικός

Υπάρχουν ένα σωρό άρθρα που σου μαθαίνουν «Τι να πεις για να τη ρίξεις». Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σου κάτσει επειδή θα της πεις μια εξυπνάδα που διάβασες σε ένα περιοδικό. Τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο περίπλοκα, αν ήταν τόσο απλά τα μπακούρια θα είχαν εκλείψει προ πολλού! Μην κάνεις τον πονηρό, τον ξυπνητζή και τον αστειούλη. Να είσαι ευχάριστος, ευγενικός και χαμογελαστός, σε κανέναν δεν αρέσουν οι δήθεν και αυτοί που προσπαθούν πολύ να αρέσουν βγάζουν μια απόγνωση.

Να είσαι αξιοπρεπής

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι πάντα, όχι μόνο όταν ψάχνεις γκόμενα. Όλοι φάγαμε χυλόπιτες και θα φας κι εσύ αν θες να βρεις γκόμενα, είναι αναπόφευκτο! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιμετωπίζεις τις αναποδιές με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια: μην φωνάζεις και μην παρακαλάς καμία. Υπάρχουν 3 δισ. γυναίκες στον κόσμο, δεν χάθηκε η πόλη για βελόνια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου