Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΕΨΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

 Σήμερα θα σας πω πως μπορείτε να κλέψετε κωδικούς από κάποιον που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας ή και το αντίστροφο. Ακόμα αυτό μπορεί να γίνει και σε σχολεία καθώς πρόκειται για πρόσθετο του firefox και δεν χρειάζεται δικαιώματα διαχειριστή για να το κατεβάσετε.
Ξεκινάμε. Αρχικά όπως είπα θα πρέπει να χρησιμοποιείται τον firefox. Το πρόσθετο(add-on) που θα χρησιμοποιήσουμε λέγεται lazarus και μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας στην μπάρα "menu" του firefox  ,εργαλεία>πρόσθετα. Θα σας ανοίξει μια νέα καρτέλα. Θα δείτε μια μπάρα αναζήτησης. Γράψτε μέσα το όνομα του προσθέτου, δηλαδή lazarus. Το εικονίδιο θα είναι σαν αυτό στην εικόνα της ανάρτησης. Πατήστε εγκατάσταση και τα σχετικά, κάντε επανεκκίνηση στον browser σας και θα σας ανοίξει μια καρτέλα που θα σας λέει για το πρόσθετο που κατεβάσατε.


Μόλις την κλείσετε δεν θα σας ξαναβγεί. Τώρα το πρόσθετό μας θα το βρούμε αν πατήσουμε πάνω σε μερικά σημεία και θα πατήσετε "τικ" στην εργαλειοθήκη προσθέτου. Το πρόσθετο θα εμφανιστεί κάτω δεξιά στον firefox.
Πατάμε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και πατάμε options. Στο παράθυρο που μας άνοιξε πατάμε στην δεύτερη καρτέλα (security) και επιλέγουμε το κουτάκι "save passwords". Πατάμε οκ και τα σχετικά και μετά αν θέλουμε να μην φαίνεται καν, για να μην υποψιαστεί κάτι το θύμα πατάμε πάλι πάνω πάνω στον browser δεξί κλικ και βγάζουμε το τικ από την επιλογή εργαλειοθήκη προσθέτου.
Αυτό θα αποθηκεύσει αυτόματα κωδικούς, συνδέσμους(links), ότι πατάτε στο google κτλ. Μπορείτε να το δείτε πατώντας πάλι πάνω δεξί κλικ και τικάροντας το κουτάκι "εργαλειοθήκη προσθέτου". Πατάμε δεξί κλικ στο εικονίδιο και πατάμε "search Lazarus..." Τα αποτελέσματα θα είναι κάπως έτσι:

Παρακάτω θα δείτε και ένα σύντομο Video, αν μπερδευτήκατε(δείτε το σε fullscreen λόγω της ενσωμάτωσης και επιλέξτε καλύτερη ανάλυση):


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου